Tiskovna služba Buckinghamske palače dala je službenu izjavu o djetetu Megan Markl

Kraljevski tiskovni ured morao je odgovoriti na medijska izvješća o djetetu Megan Markle, koji bi se trebao uskoro roditi. Da bi izjave o osobnom životu članova kraljevske obitelji, press služba Buckinghamske palače ne voli, ali ponekad je potrebno. Razlog je ovaj put izjava novinara svjetskih masovnih medija kako će točno podići dijete vojvotkinje Sussex Megan Markl.

Nedavno su novinari izvijestili da će Megan podići kraljevskog nasljednika u rodno neutralnom stilu, bez naglašavanja dječjeg polja, Upravo je ta izjava izazvala zbunjenost i ogorčenost u kraljevskoj obitelji.

Predstavnici tiskovne službe to su i objavili takvo aseksualno obrazovanje britanskog prijestolja je neprihvatljiva glupost, a Megan Markle nije htjela učiniti ništa slično.

Članak na kojem će vojvotkinja odgajati dijete bez obzira na spol, objavljen je na sajmu Vanity Fair, a novinari su se osvrnuli na izjave prijatelja Megan, koji je prisustvovao zabavi za bebe povodom brze dostave u New York. Informacije su odmah preuzete od drugih publikacija i široko su objavljene.

Nakon ove zabave, kojoj su neki gosti donosili darove u plavim i plavim paketima, svjetskoj je zajednici postalo jasno da Megan očekuje dječaka. Međutim, sam ukras praznika bio je zbunjen - ružičasti kolač, ružičaste kuglice, ali iz nekog razloga plave darove.

Tiskovna služba Buckinghamske palače objasnila je da pod budućeg djeteta Megan Markle i princ Harry još nije pouzdano poznat, sami supružnici odlučili su da ostane tajna i za njih sve do rođenja, dakle dvostruki ukras - plava i ružičasta.

trudnoća

razvoj